Herstory

boek

Herstory is een inspiratieboek met 20 hartverwarmende verhalen die op zoek gaan naar de vrouwelijke kant van ons verleden, heden en de daarmee samenhangende wijsheid. Herstory herinnert ons eraan hoe mooi vrij en verbonden we als mensen zijn binnen het kosmische web van leven dat alles omvat. Een bloemlezing van een grote diversiteit aan auteurs die allemaal een ander stukje van Her-story belichten, in kleur, met beeld want we willen haar een stem èn een gezicht geven.

Herstory linkt je aan al die prachtige verhalen van vrouwen voor jou en vrouwen en mannen van nu. Verhalen over je gevoed weten, het heilig huwelijk en de magie van het vrouwelijke. Hun verhalen zijn jouw verhaal, jouw verhaal is hun verhaal. Herstory laat je trots zijn op wie je bent en waar je vandaan komt. Herstory geeft je wortels en laat je voelen dat je onderdeel ben van iets groters. Herstory verbind je met de rijkdom en kracht die van al deze verhalen uitgaat.

We zijn blij met jouw hulp!
Wil jij van betekenis zijn en een bijdrage leveren? Doe mee, reserveer jouw Herstory boek en kom als vriendin of vriend met je naam in het boek:

● Dat kan al voor 26,50 euro, exclusief verzendkosten
● Groep of netwerk, boven de 10 exemplaren krijg je 2 euro korting per boek
● Zo help je ons: In het najaar uitgeven en publiceren van Herstory
● Kijk op www.herstorybook.eu en schrijf je in of email naar anja@herstorybook.eu

Neem ook een voorproefje op onze website, waar je een korte samenvatting van elk verhaal kunt lezen. Laat je uitnodigen door de auteurs om eens anders te kijken naar onze geschiedenis, heden en toekomst en misschien ook wel naar jezelf.


www.herstorybook.eu voor een overzicht en samenvatting van alle verhalen en schrijf je in voor het boek….

U2, Joshua Tree Tour 2017, introducing Herstory

Votiefsteen van de Godin Nehalennia, 150 – 250 na Chr
Haar naam kan worden uitgelegd als Ne/Helle/Jaan (Helle is het oude woord voor Noordzee) en betekent dan letterlijk het doorschijnende, genezende licht bij de Noordzee. Nehalennia werd geëerd door de Zeeuwse bevolking, door Germaanse en Keltische stammen en Romeinse soldaten. Nehalennia is een moeder – en vruchtbaarheidsgodin, beschermvrouwe van kooplieden en zeevaarders. Nehalennia maakt je er op attent dat op de bodem van de zee van je emoties een schat op je ligt te wachten, waar je bij kunt komen als je door je pijn en verdriet heengaat.

En Beyonce via Instagram, 2017
The Great Mother, Maria, Gaia, Sacred Feminine awakening

Zie femalefactor.eu voor een overzicht van alle Herstories

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail