26
sep

We gaan beginnen!

Laat je inspireren door jezelf, anderen en de Nieuwe Tijd in het Inspiratiehuis
4 oktober eerste workshop in galerie Wind

Rotterdam 27 sept
We leven in een bijzondere tijd. Voor veel mensen is het voelbaar dat de energie aan het veranderen is. Nieuwe en snel veranderende tijden vragen om andere manieren van zijn en doen. Vanaf oktober start het Inspiratiehuis in diverse galeries met inspiratietours en workshops die aansluiten bij deze nieuwe tijd. Programma’s die op een lichtvoetige manier uitdagen om fundamenteel en helder na te denken over dagelijkse levenskeuzes rond relatie, werk, liefde en te doorvoelen wat ze voor jou betekenen. Voor ieder die eens wil kennismaken is er eens in de drie weken een gratis korte inspiratietour ‘binnen spelen’.

Kracht van binnenuit
We worden ons er steeds meer van bewust dat de wereld alleen duurzamer, liefdevoller en vreedzamer kan worden, als we dat zelf zijn. Zo binnen, zo buiten want alle kracht komt van binnenuit. Het Inspiratiehuis biedt programma’s gericht op groei en creatie van mens en maatschappij van binnenuit. Met ‘kunst als spiegel’ om contact te maken met ons hart, onze ziel, onze innerlijke beelden die ons denken, voelen en handelen bepalen.

Eigen ‘guru van het hart’
Volgens Anja Beerepoot, oprichtster van het Inspiratiehuis, is kunst bij uitstek geschikt om verbinding te maken met onze ziel. “Van nature denken we in patronen en volgen we onze eigen gebaande paden. Vaak is ons denken, onze mening, over het leven er debet aan dat we niet de beste versie van onszelf leven. Door je innerlijke motieven, waarden en gevoelens te onderzoeken maak je authentieke keuzes die passen bij de weg van je hart in plaats van dat we ons laten leiden door gewoontes en onbewuste overtuigingen. Je wordt als het ware je eigen ‘guru van het hart’. De taal van ons hart, onze ziel is in beelden en symbolen.

Ontspannen, actief en interactief
Kennis van kunst is daarbij niet nodig. De nadruk ligt op innerlijke reflectie en actieve uitwisseling van interpretaties en ideeën aan de hand van ‘kunst als spiegel’. Vragen oproepen en onderzoeken, emoties losmaken, betekenis geven en ervaringen creëren. Op een ontspannen manier van jezelf en elkaar leren door dat wat normaalgesproken verborgen blijft – onze emoties, overtuigingen en manier van denken – te delen. Discussies die leuk en interessant zijn en waaraan iedereen kan bijdragen.”

Eerste workshop
Op 4 oktober vindt de eerste workshop plaats in galerie Wind met
als thema ‘Anders kijken, meer zien’. Beerepoot: “De deelnemers worden zich spelenderwijs bewust van hoe zij de wereld zien en krijgen handvaten hoe ze hun bewustzijn kunnen vergroten. Een zinvolle tijdsbesteding in deze tijd van grote en snelle veranderingen. En houd onze website www.inspiratiehuis.org in de gaten voor andere data en workshops met thema’s als ‘wie ben ik’, ‘schathemeltjerijk zijn’ en ‘hoe kan mijn grootste vijand bijdragen aan mijn geluk“.

Einde persbericht –

Noot redactie
Het Inspiratiehuis is een stichting opgericht door Anja Beerepoot, creatief ondernemer. Anja inspireert en spiegelt vanuit ‘the bigger picture’. In haar leven en werk wordt ze gemotiveerd door het principe ‘a better world is a balanced world’. Haar missie is een bijdrage te leveren aan een liefdevolle, vreedzame en duurzame wereld, een wereld in balans. Een wereld in balans is gebaseerd op universele principes als complementariteit en gelijkwaardigheid. Het resultaat: meer harmonie, zingeving en flow.

Anja staat ingeschreven bij Sprekersbureaus Athenas en De Spreker en spreekt over onderwerpen rond: de nieuwe wereld, de westerse cultuur, onze fundamenten (mens- en wereldbeeld) en ontwikkelingen daarin, wereld in balans, culturele transformatie, the bigger picture, holisme, feminisme.

Voor meer informatie, interviews of andere vragen: abeerepoot@inspiratiehuis.org en 0655136776.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *